Hvem er vi?

Vi er et lite firma som designer nettsider for små og mellomstore bedrifter, samt privatpersoner. Vi holder til i Asker og tar på oss enkle oppdrag. Du trenger selvsagt ikke å befinne deg i Asker for å få laget en hjemmeside. Klikk på referanser i hovedmenyen, for å se noe av hva vi har laget for våre kunder.

Hvorfor bruke oss?

Ønsker du en enkel nettside som er bygd på en smart måte er vi et godt valg. Vi bygger hjemmesiden din slik at den lett kan bygges videre på, uten store kompliserte endringer. Har man et smalt budsjett kan man begynne i det små, for å så oppgradere siden på sikt.

Design

Vi satser på et enkelt og minimalistisk design som kan tilpasses på en smertefri måte. Vi ønsker å bruke minst mulig plugins for kompatibilitet, og designer hver hjemmeside med tanke på vekst, driftsikkerhet og videre utvikling av siden.

Priser

Det går mye tid på å lage en hjemmeside, og ofte stiller ikke kunden med egne tekster eller bilder som er bra nok for en ryddig og profesjonell hjemmeside. Hvor mye en hjemmeside koster avhenger av hva du selv kommer med, hva som kan brukes, og hvor stor/omfattende siden er.

Innhold

Hva som skal stå på hjemmesiden defineres som innhold. Tekster, overskrifter, innlegg og bilder er eksempler på innhold. Vi kan lage innholdet basert på hva dere har fra før av, eller lage nye tekster basert på research om firmaet/bransjen. Vi kan også gå over tekster for å utbedre skrivefeil eller mer korrekt formulering av ekisterende tekster.

Add Your Heading Text Here